Curs Practic de Marketing Constient_Aztec Consulting

DE CE UN CURS DE MARKETING CONȘTIENT?

Într-o eră caracterizată de schimbări rapide și o atenție sporită la detaliu, marketingul evoluează pentru a răspunde nevoilor unei noi generații de consumatori, mai prezenți și mai selectivi. Conceptul de Marketingul Conștient se naște din dorința de a depăși simpla orientare către profituri și de a îmbrățișa o abordare mai autentică și responsabilă

În această transformare, este esențial să înțelegem cum să aplicăm aceste principii în afacerile noastre. Un curs dedicat Marketingului Conștient oferă oportunitatea de a învăța strategii și practici fundamentale pentru a alinia afacerea ta cu valorile umane, etica și responsabilitatea socială. Prin intermediul acestui curs, vei dobândi cunoștințe și instrumente practice pentru a naviga cu succes în peisajul complex al marketingului și pentru a construi relații autentice cu clienții și comunitatea ta. 

Este o investiție în viitorul afacerii tale, care nu numai că îți va spori impactul și sustenabilitatea, dar te va diferenția și te va ajuta să construiești o afacere care să inspire și să aducă valoare reală în lume.

Marketingul conștient înseamnă mai mult decât crearea de strategii de marketing, implică și, revizuirea și inovarea modelelor de afaceri pentru a genera beneficii durabile pentru toate părțile implicate.

Modelul de afaceri conștient adresează întrebări esențiale cum ar fi:

Cine sunt clienții în rezonanță cu brandul tău?
Care sunt factorii conștienți care îi motivează să cumpere?
Ce valoare atribuie produsului sau serviciului tău?

Dacă ești antreprenor, soloprenor, om de creație și inovație, care caută o abordare personalizată, îndrumări profesionale bine stabilite de la un expert de încredere, cu acreditări apreciate, ai ajuns la locul potrivit. 

Vei beneficia de expertiza și experiența necesare pentru a-ți ridica strategiile de marketing la noi culmi de scop și autenticitate. Împreună, vom debloca întregul tău potențial și vom evidenția cum arată succesul în eforturile tale de marketing.


Ce vei învăța în acest curs?

Înțelegerea conceptului de Marketing Conștient: descoperi esența marketingului conștient și identifici diferențele sale distincte față de abordările tradiționale de marketing. Conectarea cu misiunea ta personală: explorezi modalități de a-ți exprima esența unică în strategiile tale de marketing, evidențiind autenticitatea și individualitatea. Alinierea obiectivelor și valorilor: descoperi strategii practice pentru a alinia obiectivele și valorile personale cu obiectivele SMARTER, stabilești tacticile cu scop autentic și un impact pozitiv asupra societății. Prezența pe rețele sociale: proiectezi prezența în mediile online cu intenție, prin alinierea conținutului și a mesajelor în mod autentic pentru a crea conexiuni puternice cu audiența. Gândire transformatoare: explorezi gândirea transformatoare pentru a revoluționa strategia de marketing, aducând inovație și adaptabilitate într-o lume în continuă schimbare. Prezentul și viitorul Marketingului Conștient: descoperi cele mai potrivite canale de marketing conștient, precum și platformele AI pe care le ai la dispoziție pentru a-ți ușura munca.

Scopul acestui curs este de a te ajuta să obții o înțelegere mai profundă a valorilor brandului tău și apoi să te echipeze cu instrumentele și cunoștințele necesare pentru a implementa principiile de marketing conștient în afacerea ta.

Pentru a beneficia la maximum de acest curs, îți recomandăm următoarea abordare de studiu:

Fă-ți timp: Alocă suficient timp pentru a fi prezent(ă) la fiecare sesiune, să absorbi pe deplin conținutul și să te angajezi în activitățile propuse.
Rezolvă temele date: De la o sesiune la alta vei primi diferite teme de realizat iar pentru a merge mai departe, este ideal să le rezolvi atunci, când informația este proaspătă. În plus, pe ceea ce ai lucrat vei primi feedback de la formator.
Testează resursele primite: pe parcursul cursului vei primi diferite resurse care să îți susțină activitatea de marketing. Testează-le pe fiecare în parte.

Urmând aceste recomandări, vei crea un spațiu pentru învățare profundă și transformare pe tot parcursul cursului. 

Planul cursului:

Durată: 6 săptămâni (18 septembrie 2024 – 27 noiembrie 2024), Miercuri de la 10.00-12.00.

Sesiunile:

Sesiunea 1 (18 septembrie): Fundamentele Marketingului Conştient și Crearea valorii/Intenției creative
Sesiunea 2 (25 septembrie): Analiza mediului și a pieței țintă, stabilirea misiunii brandului
Sesiunea 3 (9 octombrie): Strategii și planificare pentru atingerea obiectivelor SMARTER de Marketing
Sesiunea 4 (23 octombrie): Pilonii de conținut și strategia de comunicare conștientă
Sesiunea 5 (13 noiembrie): Utilizarea tehnologiilor și instrumentelor (Canva, ChatGPT, ș.a.m.d.) pentru implementarea practică a tacticilor de marketing conștient
Sesiunea 6 (27 noiembrie): Monitorizarea factorilor de succes și strategii de adaptare la schimbările din piață

+ 3 sesiuni de mentorat 1 la 1 (în maxim 6 luni de la finalizarea cursului) cu fiecare participant

Bonus: Acces la resurse, materiale suplimentare și suport pentru întrebări și răspunsuri între sesiuni.

Număr de participanți: 10 persoane

Formator: Diana-Laura Meteșan, Digital Marketing Lead & Strategist, Mentor și Coach. Diana are o experiență de peste 18 ani în marketing și publicitate și a lucrat cu peste 85 de companii în implementarea strategiilor de digital marketing.

Misiunea mea este să ajut antreprenorii să-și descopere autenticitatea brandului și să-și crească afacerile prin strategii eficiente și realizarea obiectivelor. Cu o pasiune profundă pentru marketing și o viziune orientată către rezultate, ofer un program live personalizat, adaptat nevoilor fiecărui client. Mă bazez pe experiența mea vastă și pe o abordare strategică pentru a te ghida în obținerea succesul dorit și a unui avantaj diferențiat. 

diana laura metesan marketing stategist

Împreună, vom transforma viziunile în realitate și vom construi fundația pentru un succes durabil într-o lume a afacerilor în continuă schimbare.

În această eră digitală, este crucial să trecem la o lume mai umană și mai interconectată. Fundamentul acestei schimbări stă în construirea de afaceri centrate pe Scop, Oameni și Planetă.
Marketingul conștient ne oferă un cadru pentru a îndeplini acest obiectiv. Împreună, vom explora modalități inovatoare de a infuza conștiință în eforturile de marketing. Atingând scopul tău autentic și conectându-ne cu publicul țintă la un nivel mai profund, vom crea un impact și o creștere semnificativă și durabilă.

CLARITATE + VALIDARE + IMPLEMENTARE + FEEDBACK + SUPORT + MENTORAT

 

INVESTIȚIA TA

Descoperă avantajele unei investiții inteligente în propriul succes!

Participând la acest program vei obține cunoștințe și îndrumare valoroasă, feedback și suport, metode, tehnici și resurse pentru o creștere durabilă a afacerii tale.

Acest curs reprezintă o poartă către progresul profesional și spre atingerea obiectivelor de excelență în marketing și business, prin claritatea primită și stabilirea obiectivelor concrete.

Vei pleca de la curs cu:

Claritate în valori și misiune   +   Obiective SMART (ER)  +   Tactici de marketing personalizate  +  Strategie de comunicare (conținut)   

PREȚ CURS: 2700 lei

PREȚ REDUS: 1350 lei

(Cursul poate fi achitat integral sau în 3 rate: 450 lei la înscriere, 450 lei în 1-15 octombrie și 450 lei în 1-15 noiembrie

Dacă acest curs este o investiție prea mare de timp pentru tine în acest moment, alege pachetele de sesiuni 1 la 1 pentru claritate în business și marketing.

PACHET MARKETING CONȘTIENT 3 sesiuni 1 la 1

Sesiunile de consultanță și coaching Conscious Business and Marketing Transformation au scopul de a redefini nucleul afacerii tale și al strategiilor de marketing, încorporând conștiința la fiecare nivel. Abordarea este holistică, recunoscând că adevăratul succes în afaceri este legat în mod intrinsec de munca interioară și de integritatea liderilor. Vei avea parte de noi perspective pentru a-ți da boost afacerii prin practici etice, strategii de creștere durabilă și un angajament profund de a avea un impact pozitiv asupra societății și mediului.

PREȚ: 720 lei

PACHET MARKETING CONȘTIENT 5 sesiuni 1 la 1

Sesiunile de consultanță și coaching Conscious Business and Marketing Transformation au scopul de a redefini nucleul afacerii tale și al strategiilor de marketing, încorporând conștiința la fiecare nivel. Abordarea este holistică, recunoscând că adevăratul succes în afaceri este legat în mod intrinsec de munca interioară și de integritatea liderilor. Vei avea parte de noi perspective pentru a-ți da boost afacerii prin practici etice, strategii de creștere durabilă și un angajament profund de a avea un impact pozitiv asupra societății și mediului. 

Cele 5 ședințe vor aduce claritate, o recalibrare a strategiei de marketing, și identificarea celor mai potrivite tactici și acțiuni de implementat.

PREȚ: 1120 LEI